View Single Post
Staro 04.11.2012., 23:28   #204
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor alcem Pregled postova
Jos malo zabave
Krenem pisati novi SMS, kliknem onaj mikrofon na tipkovnici pa kaze:
"Unfortunately, Voice Search has stopped."
Da i meni je to javio, pogasio sam sve u TaskManageru pricekao 15 tak sekundi i sve radi kako treba, to mi se dogodilo samo jednom od kad ga imam (imam ga cca 10 tak dana).
Da se razumijemo generalno telefon je super ali ima musice sta je skroz razumljivo, ni apple telefon, ni samsungovi, ni HTC a o sony-ericsson (ili samo sony) necu ni pocimat, nisu bez musica, tako da je to za ocekivat (na zalost).
Usput budi receno lega ima Samsunga Galaxi S2 i kad je skinija zadnju plastiku da nesto napravi sa baterijom, ja sam malo bacija pogled na doticni plasticni pokopac i znate sta, plasitika straznjeg poklopca na 4300 modelu je hebana pancirna kosulja prema ovoj, samsung ko da ima poklopac od papira, e ono strah te uzet ga u ruke da ne pukne od sile teze , koja smijurija, a kao Galaxi S2 je bio top model , baterija im traje isto ko i nama sa (4300)
Tako da sta vise gledam svog to mislim da smo stvarno dobro prosli sta se tice omjer cjena/dobiveno, toliko dobro da se bojim da ih veliki igraci ne zatucu jer im ruse cijene/zaradu/(šišanje ovaca).
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413

Zadnje izmijenjeno od: ante2. 04.11.2012. u 23:49.
ante2 je offline   Reply With Quote