Citiraj:
Autor dean225
Pricas dobrano gluposti. Nije krilo utjecalo na brzinu, ali morao je ići u boks, neplanski, prerano. Da nije otišao tako rano u boks, bio bi samo na 1 zaustavljanju a ne 2. Jel trebam pitat gdje bi bio sa boksom manje?
|
prvo, nauci se kulturi i ne vrijedaj. ako ne znas drugacije onda nemoj nikako, i zajebi sa "pricas gluposti".
drugo, jesi gledao utrku? da jesi, onda bi vidio da su odmah iz boksa krenuli sa krilom i pitali vettela da li mu sto smeta to ostecenje, na sto je ovaj rekao da ne, i nastavio dalje gaziti i prestizati sve koji su se nasli. isao je prakticki prvi u boks, ali sorry, sa tolikim ganjanjem nije niti cudo. kroz prvi boks se jest zadrzao duze zbog prednjeg krila i to niti najmanje ne osporavam, ali je sasvim druga prica jer je
slomio prednje krilo (sto si ti sam napisao),
i za svaki slucaj cemo promjeniti na prvom boksu to krilo, da ne bude kasnije mozebitnih problema............
i ako vec ides analizirati, onda budi fer i priznaj da je hamiltonov kvar donio mjesto (ok, svima, ali i vettelu), da je krs rosberga i indijca takoder najvise odmogao onima naprijed (citaj - pomogao da se svi zgusnu jedan iza drugoga), da je groejan stopao i buttona i webbera i massu i time omogucio treci prolazak najbezbolnije za vettela, i da je drugi SC tu rupu koja je bila preko 20 sekundi pretvorila u vlakic

. i hop! nasao se vettel odmah iza buttona......... ali ne, ja pricam gluposti, jelda

.
tako da je odjeb lansiran cisto zbog izrazavanja. nisam jedini koji je to tu napisao, mene si se uhvatio, tako me i pusti i kaci se sa nekim na svojoj razini.