View Single Post
Staro 04.11.2012., 16:11   #684
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
realno - vettel je odvezao odlicno. ali uz odlicnu voznju mu je nekih 40% ovog mjesta donio SC, donio mu je kvar na hamiltonovom autu, dobio mu je groejan koji je kocio tri bolida iza sebe x krugova.

dakle, vettelu se poklopilo . drago mi je za kimija, i alonso je vozio odlicnu utrku, prakticki nema se sto prigovoriti. sve odradeno korekno......... massa je imao peh sa se dotakne sa webberom, koji je IMHO zasluzio nekakvu kaznu cisto jer se dovede dvaput u istoj utrci u neku li-la situaciju.

i utrka prva liga . od prvog kruga do samog kraja se imalo sto gledati, bilo je sudara, malo proklizavanja sto se ne vidi inace, drugacijih taktika, gladnih ljudi za sto bolje mjesto........ tko nije gledao - neka mu bude zao.

Burko je offline   Reply With Quote