View Single Post
Staro 04.11.2012., 14:33   #243
walbandon
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
drago mi je da smo se slozili...a imas pravo, puno ljudi ide glavom koroz zid i ond poslije kukaju da ih se zajebalo ... no, eto,naglasili smo
ja sam jos 2 mj na tarifi obitelj L na tmobilu koju dijelim sa zenom i njezinim bratom, po broju nas ispadne cca 85 kn mj (pretplata -50%, uspostave poziva i rad frekvencija) , imamo 450 min prema drugim mrezama, besplatno tmobile i fiksne, 250 sms i 1gb internet , od cega jedino net potrosimo kompletan ( i onda se smanji brzina i bude flat) a uopce ne razmisljam koga i koliko zovem...
e, a za 2 mj ce se mali iskljuciti - prebaciti na bonbon , tako da cemo ostati ja i zena, i prestati ce nam vrijediti -50%, pa cu smanjiti na manji paket ako ih ne uzicam da mi produze tu pogodnost (manje minuta prea drugima i smsova, i net 512+flat) koji bi mi i dalje trebao biti dovoljan, no, lako uzmem jednu bon bon karticu za zvati druge mreze i net ako mu bude falilo i uvalim u sim2 na presiđu iako,i ta smanjena brzina bude ok za laganini surfanje , fb i mailove kad nism u krugu wifia ...