View Single Post
Staro 03.11.2012., 20:38   #3552
sibica
Premium
Moj komp

sibica's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor randic7 Pregled postova
Pozdrav zanimaju me vasa iskustava sa optimom (jos bolje ako je iz rijeke ili okolice rijeke) jer cu vjerovatno prec kod njih sa t-com...
malo sam se raspitivao i oni su mi najjeftiniji na mom podrucju...
eto pa me zanima dali ste opcenito zadovoljni s njima, dali vam zna pucati veza i kakvi su sta se tice kod kvarova dali ga brzo otklone odnosno koliko treba cekati tehnicara...
prelazim jer mi t-com preskup a sada mi svako toliko puca veza a nista mi nisu popravili, svaki puta kada dade tehnicar je kao sve ok...
bas sam i danas prijavio opet kvar pa cemo videjt sta ce bit...
Ovako, ja sam iz Crikve...Na optimi sam već neke 3 godine i imam paket net, tel i tv, odnosno opticarnet paket...Za sada je sve super i zadovoljan sam, tako da sam nakon dvije godine odlučio produžiti ugovor, a ne izabrati nekog novog operatera. Cijene su jeftinije u odnosu na t-com. Do sada nisam imao nikakvih kvarova, pa samim time ni iskustva sa tehničarima..U principu, iz iskustva ostalih korisnika na forumima i facebook grupama, ispada kao neko nepisano pravilo da, ako ti je štekalo na t-comu, štekat će ti i optima i h1 i sl. (npr. ako je zgrada starija, loše parice i sl..). Ako su instalacije u redu, onda ne bi trebalo biti nikakvih problema...
sibica je offline   Reply With Quote