View Single Post
Staro 03.11.2012., 13:57   #1305
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Evo danas dobio refund za jedini item koji mi nije došao iz 9. mjeseca i jedan koji je bio oštećen.

Za ovaj oštećeni sam se navlačio tjedan dana i na kraju otvorio case i lik mi odmah sljedeći dan da refund, kaj me hebeš onak..

Za ovaj drugi sam poslo poruku i seller mi rekao da će mi dati refund pod nekim uvjetima (dobar feedback, da mu vratim novce u slučaju da item dođe i još nešto) i napišem mu može na sve to, ali da mi mora refundat u sljedećih 7 sati inače moram otvorit case jer ga već sutra više neću moći otvorit. I jbg valjda čovjek nije stigo, pa sam otvorio case i evo već sad ujutro novci na računu.

Neke se stvari nemogu riješiti komunikacijom (uvijek treba probat) za sve ostalo tu je - Case
Ja sam tako imao slucaj da sam dobio refund, ali i item, s dva mjeseca zakasnjenja. Jednom je jedna sitnica kasnila i lik je reko da ce poslati drugu, stigla je, a nesto kasnije i onda prva zakasnjela
S time da sam u ovom prvom slucaju prouzrocio kod selera postavljanje Hrvatske na listu onih u koje vise ne dostavlja
Ivan_1 je offline   Reply With Quote