View Single Post
Staro 03.11.2012., 13:54   #237
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor ..::Matej::.. Pregled postova
Pozz, trebao bih preporuku za neku opciju/tarifu na bonove. Imao sam do sad smiley kod tele2 sa nadoplatom od 50kn (tih 50kn je ostajalo na racunu) dobivao 1000mb i 1000sms + ako ne potrosim sve u mjesecu prenosi se u drugi mjesec, ako u medu vremenu nadoplatim bon.

Sad bi htio nesto slicno, ali ne znam sta. Gledam isto u tele2 smart tarifu (30kn), sve mi pase jedino sto je nema SMS, ali dobro, za to sluzi viber.

min. bon = 50kn

U izbor pada i prejaka opcija (50kn). 1000min prema svima, 1000sms prema svima, 1gb prometa. Pati me sto t-mobile reze brzinu nakon potrosenih 500mb i to ne mogu pregristi nikako. + morao bih nadopatiti minimalno 100kn jer 50kn uzme za tarifu, a ostatak da imam za uspostavu poziva (0,29kn)

min. bon = 100kn

Ima nesto sto propustam ? Nesto drugo ? Bolje, povoljnije ? Pretplata ne dolazi u obzir, samo bonovi.

Nekako mi je najbitnije od svega da imam net. Sms manje vise, jer koristim dosta viber. Pozivi kako kad. Mozda nesto u bonbonu, kombinacija paketa + ona fora ako nadoplatis bonom 80kn da jedan paket dobijes u pola cijene ?
Mozda Brutalna od Tomata?
RAUL je offline   Reply With Quote