View Single Post
Staro 03.11.2012., 08:55   #193
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
1. Sta se tice torbice, meni je super i nije mi "gay" ko sta lega @alcem kaze, to je pitanje ukusa, za 30 kn ce posluzit kao zastita investicije dok je u đepu + ja volim imat svog golog u ruci kad ga izvadim , a ne da mi ga nekakva futrola skriva

2. Jedno noob android "tačped" pitanje, jel postoji mogucnost da se tokom pisanja (sms, web, mail, itd...) ukljuce tkz kursor tipke da se mozes vratit u dio teksta koji si vec napisa da ispravis ili prepravis tekst, jer pikanje sa prstom po tekstu mi ocajno lose ide i dok naciljam riječ ili dio riječi dobijem popiz****s

3. Jos jeno noob pitanje, koji program preporucate za brovsanje mreze preko wlan-a (lokalna mreza doma i na poslu).
ps- admin ajde pliz preseli temu u pripadajuci dio foruma ili mozemo mi korisnici sami pocet tamo pisat, samo bi bilo dobro da se vecina postova preseli tamo radi kontinuiteta
1. Futrola je kao što i samo ime govori.. Ti si u ovom slučaju vjerojatno mislio na neki silikonski case, ili tako neku zaštitu. Ja konkretno mislim na ovako nešto.

2. Da, to postoji naravno, samo "klikni" na text i pojavi ti se kursor kojeg držiš i "šetaš" se sa njim do željene pozicije (pored toga ako duže držiš pojave se i dva kursora sa kojima recimo možeš obuhvatiti text za copy/paste)

3. Definitivno preporuka za AirDroid (ako si na tako nešto mislio jer nisam baš shvatio što misliš reći sa "brovsanjem mreže").. Sa ovim programom se mob spaja sa kompom preko WiFi-a, preko PC-a se pristupa svemu što je na mobu, kao da je spojen kabelom na PC.. Uz to, mogu se pisati sms-ovi, i još brdo toga.. program je brz, efektivan i lijepo izgleda.. Ukoliko to nije ono što si pitao, svakako ga stavi i poslužiti će svojoj svrsi..

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 03.11.2012. u 09:49.
Omerta je offline   Reply With Quote