Citiraj:
Autor Master_Hrc
Za mjesec i pol mi ističe dvogodišnja Vip-ova pretplata Sve za mene 75 (50 posto bonusa). I sad me klošari tjeraju da ako hoću i dalje imati tu tarifu sa tim bonusom da moram opet potpisati na dvije godine....Imam desire hd i naravno da mi to ne pada napamet....A u ugovoru o tome ništa ne piše. Jel imaju klošari na to pravo?
|
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Gledao sam sve tarife osim bonbona i ništa mi nije bilo puno isplativije....zvuči čudno ali istinito...
Ova tarifa koju imam je 150 minuta, nekakvih 30 sms i 125 megića....i to za nekih 55-65 kuna....
Da si tako nesto slozim na bombonu mrvicu mi je jeftinije (istina je dobio bih više ali kaj kad to ne potrošim)...
Fala na hintu..
edit: našao sam ako još nekog zanima, objavu od ovih klošara
http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/media.../11825/5299739
|
Da si čitao i gledao što potpisuješ, ne bi tu sad ke..ao

Lijepo ti je pisalo tada prije 2g dok je akcija trajala, da je 50% popusta na pretplatu trajno AKO NE MIJENJAŠ TARIFU I PRODUŽUJEŠ UGOVOR REDOVITO NA 2 GODINE, čim promijeniš nešto od toga, gubiš pravo na 50%, samo očito je bitno potpisati ugovor čim prije, ne pročitati ništa, a to je fala Bogu pisalo velikim boldanim slovima tada, i uzeti mob, a kasnije je kompanija ovakva i onakva i laprdaju se gluposti. Nitko tebe nije zakinuo, samo treba čitati što piše i što se potpisuje, a ne lajat bzvz.
Znam to sve jer sam curi uzeo sve za mene 150 tada i kulturno sam pročitao što potpisujem i koji su uvjeti akcije...