Na zalost moram poreci sam sebe, prebacivanje kamere sa prednje na zadnju (i obrnuto) jos uvjek steka, tj. smrzne se program i umjesto slike koju vidi kamera ima crni ekran i tipke na ekranu ne reagiraju, tipke ispod ekrana rade pa se mogu vratit na desktop, cak i TaskManage-ru treba neko vrijeme da ugasi program zvan "fotoaparat".
Mislim da cu sutra do servisa da vide sta se da napravit po pitanju doticnog smrzavanja.
Nije mi bitna prednja mala kamera vise me brine da to nije pocetak nekog veceg kvara.
Sta se tice torbice, meni je super i nije mi "gay" ko sta lega @alcem kaze, to je pitanje ukusa, za 30 kn ce posluzit kao zastita investicije dok je u đepu + ja volim imat svog golog u ruci kad ga izvadim

, a ne da mi ga nekakva futrola skriva

Jedno noob android "tačped" pitanje, jel postoji mogucnost da se tokom pisanja (sms, web, mail, itd...) ukljuce tkz kursor tipke da se mozes vratit u dio teksta koji si vec napisa da ispravis ili prepravis tekst, jer pikanje sa prstom po tekstu mi ocajno lose ide i dok naciljam riječ ili dio riječi dobijem popiz****s

Jos jeno noob pitanje, koji program preporucate za brovsanje mreze preko wlan-a (lokalna mreza doma i na poslu).
ps- admin ajde pliz preseli temu u pripadajuci dio foruma ili mozemo mi korisnici sami pocet tamo pisat, samo bi bilo dobro da se vecina postova preseli tamo radi kontinuiteta