View Single Post
Staro 02.11.2012., 22:26   #48
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Evo, i ja sam završio igru, ali na pošten način. Bez nekih tam trainera i cheatova. Zadnja utrka je isto teška debilana i taj catchup sistem je najgora moguća verzija ikad (općenito taj sustav mrzim, ali ovaj je fakat dno dna).
Kad se sve ukupno sagleda, mislim da je ovo najgori NFS dosad. Gori čak i od NFS Undercover.
Mislim šteta jer ima i nekih dobrih stvari i gušt se đirati recimo po autocesti i kroz tunele sa full nograđenim Nissan GTR. Ali premalo je tih dobrih trenutaka.
Uz sve ove nedostatke koje smo naveli BladeRy i ja, veliki minus je i što nema apsolutno nikakve priče oko same igre. Mislim nezna se ni tko, ni što si ti, a pogotovo tko su ti protivnici. Znaš jedino što voze , i kao da se boriš samo protiv auta. Postoji samo uvodni i završni filmić...ono headshot Criterion.
Dok se samo sjetim prvog Most Wanteda i kak je tamo bila super rješena blacklista...video...mogli su samo izmislit druga imena, stavit druge aute i to je to.fakat žalosno da se u 2012. izda ovako jadna i debilna igra.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 02.11.2012. u 22:33.
TheBEaST je offline   Reply With Quote