Citiraj:
Autor D1viry
Brzina, ssd, a ako treba mjesta, hdd. Kako mi se čini da ti nije dosta mjesta, kupi si hdd. Ja ne skupljam puno toga, ali u zabludi su svi koji misle da se stvari lako povuku ponovno s neta. Godinu/dvije možda, ali kasnije ne. Osim ako je nešto ultra-mega-popularno. Nebrojeno puta sam se iznenadio kad sam htio ponovno skinuti obrisan album/film/software/igru. Kad nađeš verziju nekog programa koja ti odlično radi, teško je kasnije doći do iste.
Sad će svi sasuti drvlje i kamenje na mene, ali tako stvari stoje. Ultra-mega-popularno je dostupno dugo, ali ostalo se briše sa hostova, servera, boxeva...
|
Ovo imaš pravo, da.
Uglavnom hvala svima na komentarima osim ovakvim trolićima o elementarnim znanjima i slično... to mi je presmiješno.
Pa naravno da je SSD jedno a HDD drugo. Ono što je mene zanimalo je to što bi netko drugi napravio da je u mojoj situaciji, odnosno za što bi se prije odlučio, tj. bi li ipak žrtvovao prostor te pobrisao nepotrebno?! i išao na ssd ili ipak ostavio Wd black za sistem. Dakle, jednostavno me zanimalo što bi netko drugi odlučio da je u ovakvoj situaciji koja je dakako "pros-cons".
Većinom su to bluray filmovi od 40-ak gb koje mi je žao obrisati... silly me.
I većinom su to slike, fotke, photoshop art i slično, pa kad imaš oko tisuću radova od kojih neki prelaze i 2gb onda je sve jasno gdje ode prostor. Također neke programe mi je jednostavno žao pobrisati... Čistim ja ovaj sistemski disk al nakon nekog vremena je popunjen, pa onda opet itd... Što da radim kada volim isprobavati razne programe koje mi je žao obrisati jer se naviknem na njih pa ne mogu bez njih.