Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 02.11.2012., 19:05   #4788
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Vendetta Pregled postova
Evo Diablo je mrtav iz prve na Normal MP10. Sa Barbarom sam igra i pre lagano bossovi padaju, na Diablu niti jedan health pot nisam potrošija... ovaj bash je totalno OP. I tragedija da ni jedan legendery ne padne sa DIABLA ?!

Na kraju sam lvl 36 i samo 3 legendery-a su mi pala tokom cijele igre. Zadnji koji mi je pao, i najbolji, je belt kojeg sam naša U VAZI na act 2...

Glupan cijelo vrijeme igram na NA serverima i skužim na lvl 30 da mi tako ne radi ni RMAH niti da mogu dodavat ekipu iz EU za prijatelje... Ima li naznaka da ce omoguciti prebacivanje likova i opreme ?
I ja igram Normal mp10, trenutno na Act III, level 34 s WD a s ostale 4 klase lvl 33, meni naprotiv legići padaju kao mutavi, popodne rukavice lvl16 cim sam poceo igrati:

, a to je treći legić danas ukupno, a da su bosovi lagani, meni bas i nisu, cak i Elite poneke mi problema prave, najteze mi s wizardom igrati, WD je najlaksi, samo se s njim setam a dogsi rjesavaju ostalo.

A za igranje na NA, mislim da ces morati napraviti nove likove na EU serveru, prebacivanje neradi zasada a i mislim da niti nece.

Evo maloprije krenem jedan run napravit, i odma Amulet pade, i to Legić, ala ih volim, ovaj ce ici po dobroj cijeni na AH, barem mi se čini:

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 02.11.2012. u 21:30.
JozicA je offline   Reply With Quote