Tema: SSD ili HDD?
View Single Post
Staro 02.11.2012., 14:56   #8
ThR
Registered User

ThR's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor DarkGuard Pregled postova
Imam tri diska. Wd 800gb- pun, wd black 640gb na kojem je OS, programi, igre i slično koji je također pun, ne znam ni ja sa čim sve, jer nije mi jasno, al ok... I imam samsung 1tb koji je cijeli pun.
po ovome ispada da imas 2.4tb prostora na diskovima i da ti je to malo ...hmmm...i sam napises da npr. na disku od 640gb koji ti sluzi za os+programi+igre ti je takoder pun ali ni sam ne znas cime...moja ti je preporuka da provjeris sta ti se nalazi na diskovima i sve nepotrebno izbrises jer siguran sam da nema sanse da u 640gb ne mozes stavit os+programe koje koristis i da ti ne ostane min 500gb slobodnog prostora, jedino ako nisi neki uber korisnik/obrada videa u HD rez i sl.

uglavno, sta sam htio reci, najvise mi se kod tebe cini da imas problema sa organizacijom prostora na diskovima .... prvo pocisti diskove od raznoraznih $ra*a koja ti nisu potrebna pa onda odluci da li zelis jos jedan hdd ili ssd....

po meni najbolja kombinacija bi ti bila manji ssd za OS+programi koje najvise koristis, WD 640 black za ostale+igre, i wd 800+1tb za storage. Ako ti je i to malo jer imas veliku kolekciju HD filmova igrica i sl preporuka je da si kupis neki green disk/ove za storage (2tb+) i slozis mali NAS.
ThR je offline