View Single Post
Staro 02.11.2012., 14:11   #237
njezic
AV-TV-SAT-GAMING {FREAK}
Moj komp

njezic's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Wink Podloga za G700

Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Evo prvo bih se htio zahvaliti članu njezic što mi je bacio bubu u uho sa ovom podlogom, a onda bi mu se zahvalio i na odličnoj preporuci koja je stvarno takva.

Evo ja sam danas kupio ovu podlogu http://www.elecom-europe.com/index.p...=2&product=175 u algoritmu u king cross-u za 139kn i podloga je blago rečeno, savršena za ovaj miš.

Za sada sam samo isprobao rad u browsanju ali kako tu radi mislim da će i u igri biti vidljiv napredak.
Miš klizi kao po nekom podmazanom staklu. Pre dobro.

Hvala još jednom i topla preporuka svima.

P.S. dosadašnja podloga je bila Razer Goliathus speed.
Super, baš mi je drago da si zadovoljan podlogom. I mene je iznenadilo kako se dobro ponaša s tim mišem.
Nadajmo se samo da neće puno trošiti nožice od miša, ja sam inače naručio dva seta debljih nožica (0.5mm) preko eBaya, jedva čekam da stignu.

Usput, ja sam dotičnog miša (miševe) koristio (testirao) na više podloga: Razer Scarab, Razer Goliathus Fragged Edition - Control , Razer Goliathus Extended Edition XL - Control, Razer Megasoma, Cooler Master Storm HS-M Weapon of Choice M4 SSK.

Mišu G700 zbog težine (punjiva baterija) više odgovaraju tvrđe podloge po kojima će lakše kliziti, slično kao i Razer Mambi. Jedini je problem što se kod tih tvrđih podloga nožice više troše, pa ih je potrebno s vremenom zamjeniti....

Zadnje izmijenjeno od: njezic. 02.11.2012. u 14:19.
njezic je offline   Reply With Quote