View Single Post
Staro 02.11.2012., 10:51   #45
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Da, sve to stoji što si napisao, stvarno debilno sve skupa.
Čak koliko sam skužio, oni su igrali na tu kartu da bi kao trebal mijenjati dijelove na autu "u letu".
Baš ovaj dio što si govorio za gume...čim je neka veća potjera ja si odma aktiviram gume reinflates (koje se same napune nakon što se probuše, iako je taj koncept sam po sebi bezveze).
Isto tak bi za sprint utrke bilo preporučljivo da aktiviraš lightweight šasiju, a reinforced kad se tumbaš sa murjom. Slično tome i long gears ako si na jako dugom pravcu...ali teško je to tijekom vožnje sve slagati. Ja sam si složil sve te tipke za easydrive na gamepadu. Ali se zato obično i razbijem dok to slažem, pogotovo u gradu gdje je malo mjesta ili najednom se stvori neki idiot s autom...tak da dok vidim da nema šanse za pobjedu, promijenim dijelove na autu i retry pa utrka ispočetka...drugo niti ne možeš.
Valjda ću danas to odigrat na silu do kraja. Još su mi 3-4 most wanted auta na listi, a ovaj Mclaren mp4-12c mi super leži na cesti full upgreadan sa Pro dijelovima pa s njim izazivam sve te mulce na listi, nakon što sa ostalim autima skupim bodove...
TheBEaST je offline   Reply With Quote