Citiraj:
Autor AbAdd0n
naravno da su nerfali rengara bas kada sam ga kupio. Ne razumijem zar im je on bio prioritet za nerf? pa pobogu darius i dan danas ima ulti 800 true damage sa refreshed cooldown ako s istim i ubije. Jayce netreba nista reci, draven isto netreba nista reci.
Rengar je early game toliko slab da ga komotno mogu zaboravit zauvijek.
pa nije jebeni ap burster kao leblanc da bude tako slab.
|
Rengar je bio naj OP lik u posljednjih godinu dana, negdje u rangu sa Dianom. U rankedu nakon "fixa" držao preko 80% pobjeda. Nema matchupa protiv kojeg on nije mogao igrat, od 100 i nesto heroja ni jedan nije mogao protiv njega. I ti se pitaš dal im je on prioritet? Čak je i u pravilima pojedinih turnira bilo da se Rengar ne smije pickat, znači po defaultu je bio banan. Ima i dalje OP heroja, ali on je bio iznad toga.
A Darius? Ja još uvijek nisam doživio dan, a da je mene taj lik na Top laneu dobio, al da me baš ubije potpuno, isključi iz igre. I ne kužim zašto ga se ljudi tako boje. Lako ga je counterat, spor je, ima dmg samo ako igra protiv lošeg igrača na laneu, predvidljiv je (al doslovno, straightforward heroj)... Zbog ultija? Da ulti je broken, ali ne zato jer radi kako kažeš 800 dmga ili jer mu se CD refresha, nego njegov catchup da napravi dmg, iako te fulao, tj. iako ako si se maknuo od ultija.
Jedna stvar na koju ljudi rijetko obračaju pažnju kod njega je pasivni spell. Ulti ti ne može ništa, ako nema stackova na tebi. Pa iz toga je vrlo lako zaključiti, da ako imaš problema sa Dariusom, uzmeš cleanse (koji je jedan od najjačih summoner spellova, ali večina igrača je preglupa da bi to uvidjeli) i mičeš stackove sa sebe. Tog heroja svi misle da ga znaju igrat, a rijekto tko ga zna, barem na nižem elu. Ja sam sav sretan kada protivnik picka Dariusa i idem protiv njega. To mi je insta win

Banat ga znam samo kada ga netko iz mog tima želi.
A što se Dravena tiče... Nije OP, broken je, ali nije OP. Ni jedan ADC u igri ne zahtijeva tako perfektan mehanički skill i općenito znanje o toj ulozi. On je high risk, high reward lik. Užasno ga teško igrat (i nemoj mi sad netko doći sa spikom, "tko ti je kriv što ne znaš sjekire lovit") i lako je manipulirat njime.
Jedni ADC igrač koji ga stvarno dobro zna igrat je Aphromoo i još neki korejac kojemu nikad nisam uspio nick zapamtit

Svi ostali su jednostavno odustali od tog heroja, jer je jednostano prevelik rizik ga igrat u trenutnoj meti na bottom laneu.