Moje iskustvo sa s3-com se takodjer razlikuje od onog kolege dean... U nekim stvarima se slazem, poput budjenja iz sleepa i kvalitete izrade (prvenstveno straznjeg poklopca - ergonomija je jako dobra s obzirom na velicinu)... Imho, jedino je to na strani one x-a koliko sam ja ima prilike primjetiti u svom kratkom druzenju s istim (doduse ima je ics). Isto tako mogu reci sa mi s3 bolje lezi u ruci. Ostale stvari poput freezanja, lagga i manjka brzine kod mene nisu bile primjetne, bar ne u toj kolicini da su vridne spomena.. Znaci u kontekstu na tvornicki rom (+bloat od t-koma), a kamoli sad na custom JB-u. Sto se tice quadranta, sa tvornickim romom je bilo oko 5k tj. vrlo slicno one x-u, a sad je oko 5500-5600 (bez oc-a) tako da ne vidim kako one x tu moze imati znacajnu prednost.. Ostale bencheve osim quadranta i antutua (~13000) nisam jos vrtija... Mogu reci da sam generalno jako zadovoljan, a takodjer sam picajzla u nekim stvarima kao i kolega iznad

. Btw jos se malo privikavam na home button jer dosad nisam ima takav mob koji ima samo jedan hw button (poput zamzunga) ali ne mogu se zaliti da ne hvata dobro ili ne hvata kad stisnem po strani i sl. Upravo je suprotno, moj registrira odlicno, cak i kad ga stisnem na pola i to po stranama... Sve u svemu postoji par sitnih zamjerki ali nista ozbiljno.