View Single Post
Staro 31.10.2012., 03:58   #10458
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Nina Dobrev Pregled postova
...Evo, Sa_Stilom gleda desetak i više filmova dnevno. Da li sve u životu ocjenjujete na ljestvici 1-10; auto, curu ili dečka, posao, kuću ili stan, jelo i pilo, prijatelje i poznanike? ...
Molim te prestani koristiti moje ime u negativnom kontekstu, kao i iznašati neistinite primjere.

Nadalje, sve u životu jest "ocjenjivanje", jer u protivnome bio bi definitivno, površno rečeno - budala, a da ne idem u dubiozu postojanja, te dobra i zla... Jedna riječ - individua.

Ostali su već više manje sve rekli, ali nije ti nešto fora doć na forum, pričat besmislice, kuhat frku, izvrtati priče, prozivati ljude na prikazan način, kontrirat samom sebi... Jest, demokracija vlada, ali what was the point?

Morph si je zaista dao truda što se meni nije dalo od starta, raspravljati o nečemu za što ćemo zaključiti da je postavljena teza besmislena.

I na kraju, što ima loše i da čovjek gleda 10 filmova dnevno? To što će ocjeniti film drugačije nego većina? - To što kad vidi sisu i guzicu, će smanjit ocjenu filmu? Ili ako kroz film između redova vidim kako film podsvjesno uništava mladež? Na kraju, svatko od nas ima različite kriterije i više ili manje filtera kroz koji filtrira film, pa tako i daje ocjenu.

@Više manje svi...
Da završim
, pa da se brzo bacim nazad u krevet, jer sam se probudio da otiđem na WC i bacim drvo u peć... Ima li smisla raspravljati o načinu filtriranja i ocjenjivanja, kada ti, ja, netko jedan film može pogledati danas i dati mu ocjenu 7, a za 5 godina ga pogledati ponovo i dati mu 8 ili 6. Jer za to vrijeme stečeno iskustvo, znanje, percepcija... osjetila, kenj ser drob... će prožvakati film drugačije... Ja smatram da nema i da nam ostaje jedino poštovati tuđe "ocjene", prihvatiti ili ignorirati. Mnoge preporuke ovdje su mi odlično sjele, mnoge nisu, itd...

No hard feelings, ako što zvuči krivim tonom, spavam na pola, evo peć zagrijala...