razglabate vec prozvakano u glavama pojedinaca koji su valjda sposobni tako sto samostalno "odraditi". nevazno, ja sam otupio vec........... rubber

.
nego, jucer pogledao
Cypher. negdje sam ovdje povukao preporuku od nekoga, nisam pozalio, vrlo vrlo zadovoljan pricom. tematika odlicna, napetost/zbunjenost odlicna, jos se petlja malo nekakav SF (zapravo misterija, bas kao Martin Mystery, ko' je citao zna o cemu pricam), jedina zamjerka je manje kvalitetna gluma. sve je korekno odradeno, ali upravo takav opis - korekno. no preporuka definitivno, tko je ljubitelj tematike krimic/misterija.
dok sam danas pogledao
Contagion. ja zadovoljan, imam mi nekakav stih poludokumentarca, poprilicno realan i nimalo ohrabrujuc......... film katastrofe, ali sa virusom, jel

. takoder daje vrlo lijep uvid kakva gamad zapravo jesmo, i kakvi ljudi postanu kada se maknu moralne i eticke vrijednosti "nametnute" od danasnje civilizacije.
naravno, dobro pobjeduje na kraju tunela itd bend, no zamjerka je na kraju, sto mi je osobno glupo. po tome svaki cas je moguce nastanak takvog uber-katastroficnog virusa, moze nas pokositi u roku keks.......... mislim, ako je to tako lako kako je prikazano u filmu, dan 1.