Citiraj:
Autor listerstorm
Što više ljudi glasa, tim gore. Što više ljudi između Kanade i Meksika glasa, tim još gore.
U oba slučaja imaš snižene kriterije, u prvom su razvodnjeni a u potonjem se eventualno daju naći u tragovima (u optimističnoj varijanti) ili uslijed greške (u realnoj varijanti).
Pa još su tamo s kraja razdoblja antičke Grčke pametni ljudi tvrdili da je glas većine loš.
|
Generalno dobra stvar kod imdb ocjena je to što, kako ja to zovem, budale se eliminiraju međusobno

Znači onih koji daju nerealno visoku ocjenu i onih koji daju nerealno nisku je nekako uvijek podjednak broj, pogotovo na popularnijim filmovima, tako da u stvarno puno slučajeva presudi onaj srednji dio koji pokusava bit objaktivan koliko je to moguće. Ne znam kakva iskustva imaš al ja još nisam naletio na puno slučajeva kad ocjena na imdbu nema nikakvog smisla, ok može meni film sa ocjenom 5 bit i simpatičan i zabavan itd al generalno vidi se da filmu nešto fali, i da mu je previše dat ocjenu 8, ako ga zbilja ides uspredit sa nekim filmovima koji imaju 7-8-9 ocjenu.