Evo mojih dojmova.. Kvaliteta izrade htc. Ekran crna boja S3, sve ostale one x. Zvuk, na oba zvučnika kvalitetniji htc, vanjski glasniji S3. Baterija samo zato jer je veća S3. Hardveraj definitivno one x.. U svim benchovima na istoj platformi (4.0.4) htc brži, u svakodnevnom radu S3 zna freezat, a X zbog teškog sensa nebitno zalaga (neprimjetno). S3 kada radi, radi tecno i odlicno!! Buđenje iz sleepa S3 laag teži (isključen S-voice), X bez problema. Potrošnja baterije na istoj platformi u radu prednost S3, štedljiviji ekran i veća baterija, sleep definitivno one X.. Soft općenito bez greške One x, S3 freezanje, ne čisti rame, manje rama na raspolaganju. Proširenje memorije u S3 služi samo za glazbu i video, nisam uspio natjerat mob da ista instalira na microsd, htc nema ali je 32gb sasvim dosta.. Multitasking na One x moguć, na S3 nemoguća misija jer gasi aplikacije koje nebi smio..
Home button, fail.. Zbog nepravilnog i izduzenog oblika, mora se dobro pazit kako ga stisnuti, jer svaki puta ima drugaciji zvuk i puno puta "ne uhvati".. Nikako ne preporucam cesto otvaranje uredjaja, jer se saviju plasticni "zubi" na poklopcu, pa se to sve vise nemoze dobro zatvorit, ima lufta, skripi i tak..
Pored svega ovoga S3 je super mob, ali nema to veze sa najboljim i najbrzim na svijetu.
Ako je S3 naj smartfon na svijetu i ako je pomeo cijeli svijet i nema konkurencije, pa nama je onda moguce svasta prodati.. Ja sam popusio dobru reklamu, super "spot" na tvu, nahvaljene testove, reviewe i uzeo S3.. Od svih onih stvari koje se vrte na reklami, bas nista ne radi kako treba ili radi samo u idealnim uvjetima.. Ja sam prevaren od Samsunga i definitivno ga nikad vise necu imat.
Evo nebitnog quadranta.. Kako je moguce da S3 dere dobrano One X u quadrantu na youtubu ili svim testovima koje smo vidjeli, evo na mom stolu isti quadranti na oba moba i one x jede S3 za 800bodova? Sta sam ja dobio super one X ili?
EDIT: ma kakav power saving.. na istom sistemu je htc brži. Ponovio test 10x