View Single Post
Staro 24.05.2005., 10:24   #33
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ajde da i ja nešto nakucam...

Stvar je da su igre realno sve gore i gore i blesavije i jedini aduti su im odlična grafika , a to u večini slučajeva znači razvoj novog engine-a koji je projektiran za naredne 3 generacije GPUa i kao takav radi slabo ili nikako na karticama za koje danas treba iskeširati XYZkn.

Evo pogled iz moje perspektive:

Da li su današnje igre zabavne ?! Kako kome, pogledajte npr. Doom3 i HL2, sve je to lijepo krasno ali koji postak ljudi su privukle da ih odigra više puta ?!

Nedavno sam iz prašine izvukao Freespace 2, dinosaura iz '99 i pošteno se zabavio, sve ge pikselizirano, teksture nisu najbajnije, zvuk je 2D itd... Ali kvragu zarazna je i tako tečno igriva, ma savršenstvo...

Svako malo odigram 2-3 partije na Call of Duty serverima, što na mreži što online (BiHnet - BAS - 195.222.32.132) i odlično se zabavljam i to mi je bitno.

Imam grafičku iz 2001., nemam niti najnoviji procesor ni ploču ali meni je to dovoljno,nove igre ionako qrca nevaljaju za multiplayer ,a jednom kad probate multy - svaki single player nije tome ni do koljena...

Kupit ću novu grafiku za 2 god., neku 6800GT/Ultra koja će tada biti nekih ~400kn i onda odigrat neke novije igre itd.

Igre služe za zabavu, ne za bankrot...