View Single Post
Staro 29.10.2012., 19:05   #1276
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Kompletan Sigerous mod 2.2 je prepravljen na hrvatski jezik, poneko ime stavljeno u vlastitoj režiji(po prijateljima iz rata), glazba koja svira u bazama je poštelovana i po mojim osobnim željama svira Đibo i Thompson i sve odrađeno u ZG-u i skroz se dorađuje pa imam već 2 verzije tog moda(trenutno igram 2 verziju), a u pripremi je i original ruska verzija igre prevedana na Hrvatski jezik.
U modu ima jako puno grešaka i velika je neoptimiziranost oružja u igri i to se pokazalo kao razlog čestog rušenja te je to ispravljeno u MOD-u koji igram i sad sam 1. puta odigrao tako studiozno igru te riješio misije koje prije nisam ni vidio jer sam većinom odrađivao glavne te pokoju sporednu ali ima ih jako puno i teško je i odraditi sveJućer sam instalirao taj 2 mod, a prvi sam odigrao u cijelosti te je samo jedna misija ostala neodrađena što je veliki pomak od prije kad je obićno završavalo sa 4-5kom

Da postoji neki upload servis gdje bi mogao postaviti mod(5GB) da svi skinu bilo bi jako lijepo ali....... izgleda to nije moguće ako tko zna neka javi
reći ću samo jedno:

svaka čast i slava
Brko je offline   Reply With Quote