View Single Post
Staro 29.10.2012., 10:46   #1322
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ako težina prekršaja i namjera nisu faktor onda bi po tome primjerice netko onako malo veći tipa Andy Carroll mogao slobodno protivničkom igraču slobodno ko životinja nagaziti na stopalo NAMJERNO i sa ciljem da ga ozlijedi. Ok to je žuti, a protivnička momčad mora raditi izmjenu. I to recimo negdje oko centra jerbo tada nije blizu gola i nema 100% šansu.

@robert...ma čini ti se da je pokraden. Ne znam kako bi ekipa koja igra protiv uniteda trebala odigrati, a da pobjedi s obzirom da su suci u 90% slučajeva na strani uniteda.
O cemu ti? Pa svaka namjera ozljedivanja protivnickog igraca se kaznjava iskljucenjem.
Ja pricam o specificnoj situaciji, poput one jucer recimo, koja je skolski primjer ispravno dodjeljenog crvenog kartona.
Naravno da Ivanovic nije imao namjeru ozljedit protivnickog igraca, naprotiv, cak je i sam prekrsaj napravljen nehotice, ali je i dalje prekrsaj napravljen od zadnjeg igraca obrane i situacija je cista ko suza.

I usput, posto sam potpuno indiferentan prema oba kluba, moj utisak je da je sudenje bilo uzasno, ali previda je bilo na obje strane..

C.J.B. je offline