Kompletan Sigerous mod 2.2 je prepravljen na hrvatski jezik, poneko ime stavljeno u vlastitoj režiji(po prijateljima iz rata), glazba koja svira u bazama je poštelovana i po mojim osobnim željama svira Đibo i Thompson

i sve odrađeno u ZG-u i skroz se dorađuje pa imam već 2 verzije tog moda(trenutno igram 2 verziju), a u pripremi je i original ruska verzija igre prevedana na Hrvatski jezik.

U modu ima jako puno grešaka i velika je neoptimiziranost oružja u igri i to se pokazalo kao razlog čestog rušenja te je to ispravljeno u MOD-u koji igram i sad sam 1. puta odigrao tako studiozno igru te riješio misije koje prije nisam ni vidio jer sam većinom odrađivao glavne te pokoju sporednu ali ima ih jako puno i teško je i odraditi sve

Jućer sam instalirao taj 2 mod, a prvi sam odigrao u cijelosti te je samo jedna misija ostala neodrađena što je veliki pomak od prije kad je obićno završavalo sa 4-5kom
Da postoji neki upload servis gdje bi mogao postaviti mod(5GB) da svi skinu bilo bi jako lijepo ali....... izgleda to nije moguće ako tko zna neka javi