Citiraj:
Autor Neo2001
Old Iggy
geronimo_2
Burko
Hm, baš me zanima da li bi tako 'svirali' da se to vama desilo, lako se ovak praviti važan, ja svoje račune imam, a ti nemaš i tko ti je kriv...
Iskreno, bolje da ste šutili, nikako mi niste pomogli s time...
|
Citiraj:
Autor Neo2001
koji filozofi, uffff, velim, baš me zanima da li ikad vaše nepogrešivosti dođu na kušnju... ahhhh, umjesto pomoći, sad budem još dobil i 'špotance'
|
znas sta cu ti jos samo reci? odrasti, izvadi glavu iz guzice i tocka. sam si sebi kriv, nije ti nitko niti pol posto uzeo/skrivio ili ikako napakostio, sam si kriv za ovu situaciju sto nemas racuna. ADM, Baba Luj ili ZET ti nije duzan dati kopiju racuna, tocka. to sto ti mislis da njima nije tlaka je tvoj problem, i samo tvoj.
to sto sada blatis ADM i prozivas ih je takoder samo jos jedno lose rezoniranje situacije, jer i dalje ne vidis da si >>kriv<<. nemas racuna, amen. tocka. ovo za mito i korupciju jebiga, tko ti je kriv......... #2. ja imam eto u toj trgovini gdje kupujem poznanstva, pa ce mi izaci u susret. ti nemas, jebiga.
i da, nije niti meni proslo svugdje reklamiranje kada nemas racuna. ali dodem, pitam da li mogu kako reklamirati sto sam kupio tu kod njih i izgubio sam racun, i to je to. ako mogu odlicno, ako ne jebiga, naucit ces burko......... i mislis da nisam? samo jedna kutija u kojoj cuvam SVE dokumente, ako negdje jest to sto mi treba - znam gdje ce biti.