View Single Post
Staro 28.10.2012., 18:00   #4523
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor Neo2001 Pregled postova
gospodo što da velim, došao u Adm, i nažalost ništa nisam riješio
Naime, lik mi veli, da, ok, želi mi pomoći ali da ja bez računa nemam pravo na garanciju. Ja velim i kaj sad? A on se okrene i poćne rješavati neku žensku da li da mu dođe u 16h!...
To bi bilo ukratko, na široko, on je meni ispričao sve kakve on navodno probleme ima, da ne može naći račun, ima ih previše, da ne može slati bez računa jer inače on plaća 30 eura... i sve je to meni jasno, ali mi nije jasno kako on ne može provjeriti je li taj disk izašao iz njegove trgovine?

I još mi jedna stvar nije jasna, kog su vraga lijepili te svoje naljepnice na disk, na kojima lijepo piše 10.03.08 kad im to ništa ne znači....

Uglavnom, rezime, što mi je činiti, pomagajte, ovo me sad zbilja zaboljelo, ja iz Krapine u Zg za taj disk a on mene ne 'hebe' ni 2 %

Nemam račun, ne znam točno dan i sat kad je kupljen disk, ne znam niti cijenu!? (koliko je koštao disk, to me pitao barem 3 puta da li znam... ) mislim, svaka čast svima koji znaju za svaki pojedini hardware kad su ga kupili i koliko je koštao...

Gospodo što da radim??
Daj tipu 50 kn, reci da mu je to za muku i trud što treba naći račun, iako, ima točan datum kupnje, znači ne bi trebao više od par minuta za taj posao, sumnjam da su baš taj dan prodali 150 Seagate diskova, ali očito bez mita nema ništa.

Normalno da je tvoja greška što ne čuvaš račun, ali činjenica je da taj disk ima još garanciju, i šteta je ne ostvariti ju samo zato što se zaposleniku ne da tražiti.

Iako, razumijem i njih, možda im malo-malo dolaze ljudi bez računa.
Rade0n je offline   Reply With Quote