View Single Post
Staro 28.10.2012., 00:21   #10404
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
veceras pogledao dva filma. posljednji vezan za Avengerse - The Incredible Hulk, i tko zna po koji put - Crna macka, beli macor.

sa hulkom sam razocaran. sve mi je bilo ok dok se ovaj drugi nije pretvorio isto u zelenom, e onda je od filma postao crtic. ali ono, bas crtic, i nikako mi nije sjeo. IMHO najlosi od svih koje sam odgledao (nabrojao sam prije), jednostavno sam razocaran.

dok crna macka, beli macor........... ajme. film sam valjda nekih 5-6 puta vec pogledao, i svaki put je uzitak pogledati ga. i svaki put se ocaram kvaliteti, radnji, glumi, scenama, kolicini razradenosti, kolicini detalja u sceni, samim idejama.......... ono, taj film je fakin skoro remek djelo. film u koji je ulozeno sve da bi se dobilo jednostavno takva filmcina da je to strasno.
vjerovatno sam ga i prije preporucio, ali film zasluzuje preporuku za pogledati jednom godisnje. ocjena necu davati, nije 10/10, ali vrlo vrlo blizu .

Burko je offline   Reply With Quote