View Single Post
Staro 27.10.2012., 18:10   #919
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
nije rečen kapacitet baterije, nije napisano o kojem grafičkom čipu se radi, na službenim stranicama isto tako nema ništa posebno. nema čak ni manuala za download. nekako mi se čini da čipoteka opet eksperimentira sa lijevim frimama i uvozi uređaje za "jednokratnu uporabu". da su po 200-300kn jeftiniji, bila bi to ok kupovina. ali 1900kn za 9" model sa ipsom nije nikako pametno jer za te iste pare može se uzeti PoV protab3. koji je ipak bolji. po meni, još tri uređaja u srednjem cjenovnom razredu koji se ne ističu ni sa čime posebno. ali će vjerojatno imati svoje kupce.
Po ovome, kapacitet baterije je 4800mAh za model 1013. Oni što me odbija je vanstandardna rezolucija, manja od tableta te veličine.
Model 9701 se može kupiti na njemačkom Amazonu za 219 EUR. Manual se može naći ovdje.
Problematično je i to što nemaju Google Play već ga treba instalirati kao posebnu aplikaciju (Youtube je pun tutoriala o tome baš za Lenco tablete).

EDIT: vani se već može kupiti model 1014. Za model 831 sam našao podatak da je cpu Rockchip 2918 od 1GHz.

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 27.10.2012. u 18:24.
coconut je offline   Reply With Quote