View Single Post
Staro 26.10.2012., 17:56   #10392
Nina Dobrev
Guest
Moj komp

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:
Autor tallsaint Pregled postova
Nisam gledao novi Spider-Man, ali zar nije Spider-Man tek dodan u new avengersima, naravno u originalu je bio i ant-man i wasp, zar ne?
Nisam previše upućen, ako možeš razjasniti to oko čovjeka pauka. Prema kojoj je reinkarnaciji stripa uopće rađen film The Avengers?
Prema mnoštvu stripova, jer oni uzimaju sve kaj misle da bi mogli iskoristiti, pa se onda dogovaraju kaj prolazi, a kaj završava u smeću. Uglavnom, Spider-Man je kao lik povezan s Avengersima već jedno dulje vrijeme i malo je falelo da se i nova trilogija ukomponira s ostatkom Marvel svemira, ali Disney (koji je vlasnik Marvela) nema apsolutna prava na Spider-Mana (jer Sony je vlasnik Spider-Mana) i na svu sreću nisu uspjeli povezati postojeće filmove s novom Spider-Man trilogijom.

Kaj se tiče samih Avengersa, članovi tog tima se također mijenjaju kroz stripove, filmove i crtiće. Aktualni Avengers vs. X-Men kao najbolji primjer, a krajem ove i početkom sljedeće godine dolazi A+X, Avengers Arena, Secret Avengers, Avengers Assemble, New Avengers kao dio Marvel NOW! stripova - i članovi Avengers tima su itekak raznoliki. Ant-Man kojeg si spomenul, u kina stiže 2015., dok je testna snimka već prikazana na ovogodišnjem Comic-Conu. Da bi na kraju svi ti filmovi činili jednu cjelinu čija priča se prostire kroz cijele galaksije.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Meni osobna Avengersi nikad nisu sjeli (stripovski) kao neš skladno pokraj DC-ovog Justi Leaguea kaj mi djeluje malo ujednačenije (ne znam kak da se izrazim).
Čak ni filmska verzija nema ono nešto, ali imali su RDJ-a koji je sve to održal na okupu. Pošteno je zaradil svojih 50 milijuna u tom filmu.

Zadnje izmijenjeno od: Nina Dobrev. 26.10.2012. u 18:12.
Nina Dobrev je offline   Reply With Quote