Citiraj:
Autor tallsaint
Nisam gledao novi Spider-Man, ali zar nije Spider-Man tek dodan u new avengersima, naravno u originalu je bio i ant-man i wasp, zar ne?
Nisam previše upućen, ako možeš razjasniti to oko čovjeka pauka. Prema kojoj je reinkarnaciji stripa uopće rađen film The Avengers?
|
Prema mnoštvu stripova, jer oni uzimaju sve kaj misle da bi mogli iskoristiti, pa se onda dogovaraju kaj prolazi, a kaj završava u smeću. Uglavnom, Spider-Man je kao lik povezan s Avengersima već jedno dulje vrijeme i malo je falelo da se i nova trilogija ukomponira s ostatkom Marvel svemira, ali Disney (koji je vlasnik Marvela) nema apsolutna prava na Spider-Mana (jer Sony je vlasnik Spider-Mana) i na svu sreću nisu uspjeli povezati postojeće filmove s novom Spider-Man trilogijom.
Kaj se tiče samih Avengersa, članovi tog tima se također mijenjaju kroz stripove, filmove i crtiće. Aktualni
Avengers vs. X-Men kao najbolji primjer, a krajem ove i početkom sljedeće godine dolazi
A+X,
Avengers Arena,
Secret Avengers,
Avengers Assemble,
New Avengers kao dio Marvel NOW! stripova - i članovi Avengers tima su itekak raznoliki.
Ant-Man kojeg si spomenul, u kina stiže 2015., dok je testna snimka već prikazana na ovogodišnjem Comic-Conu. Da bi na kraju svi ti filmovi činili jednu cjelinu čija priča se prostire kroz cijele galaksije.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Meni osobna Avengersi nikad nisu sjeli (stripovski) kao neš skladno pokraj DC-ovog Justi Leaguea kaj mi djeluje malo ujednačenije (ne znam kak da se izrazim).
|
Čak ni filmska verzija nema ono nešto, ali imali su RDJ-a koji je sve to održal na okupu. Pošteno je zaradil svojih 50 milijuna u tom filmu.