Citiraj:
Autor Neo2001
ok, idem ja to riješiti u četiri oka, baš me zanima tko je jači 
Ali dobro šalu na stranu, nije mi jasna onda 'likova' politika, kaj mi nije to fino mogao preko telefona reći, mislim jel bi ga to 'ubilo' da je rekel, nema problema vi ste naša mušterija, ako se uspostavi da ste kupili kod nas disk, nema problema.
a ne, on meni: ili račun, ili ništa, i veli to je to i poklopi mi slušalicu!?
A ja ni grub, niti imalo tona, ništa, jednostavno pitao, vjerojatno da sam ga poslao u rodno mjesto onda bi rekao da da nema problema 
Ali da ne bi bilo zabune, niti sam to ikada napravio, niti namjeravam to napraviti.
Javim kak je 'prošlo', vjerojatno ovaj tjedan ništa, a drugi, nadam se da budem išao u Zg, hvala vam na pomoći... 
|
gospodo što da velim, došao u
Adm, i nažalost ništa nisam riješio

Naime, lik mi veli, da, ok, želi mi pomoći ali da ja bez računa nemam pravo na garanciju. Ja velim i kaj sad? A on se okrene i poćne rješavati neku žensku da li da mu dođe u 16h!...
To bi bilo ukratko, na široko, on je meni ispričao sve kakve on navodno probleme ima, da ne može naći račun, ima ih previše, da ne može slati bez računa jer inače on plaća 30 eura... i sve je to meni jasno, ali mi nije jasno kako on ne može provjeriti je li taj disk izašao iz njegove trgovine?
I još mi jedna stvar nije jasna, kog su vraga lijepili te svoje naljepnice na disk, na kojima lijepo piše 10.03.08 kad im to ništa ne znači....
Uglavnom, rezime, što mi je činiti, pomagajte, ovo me sad zbilja zaboljelo, ja iz Krapine u Zg za taj disk a on mene ne 'hebe' ni 2 %
Nemam račun, ne znam točno dan i sat kad je kupljen disk, ne znam niti cijenu!? (koliko je koštao disk, to me pitao barem 3 puta da li znam... ) mislim, svaka čast svima koji znaju za svaki pojedini hardware kad su ga kupili i koliko je koštao...
Gospodo što da radim??