View Single Post
Staro 26.10.2012., 15:06   #99
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Nakon ovog patcha danas, Rengar je brutalno nerfan. Do sada je bio jedan on naj OP likova u igri. Jedini lik do sada s kojim sam apsolutno bilo koji matchup dobio.

Moja preporuka brusiera (pretpostavljam da to želiš?) su:
Irelia - Jedan on najjačih 1vs1 likova u igri. Uspiješ li dobit prednost nad protivnikom u early gameu, slijedi težak snowball. Također možeš i bez većih problema 1vs2 i u nekim situacijama 1vs3, ako si dovoljno skillan igrač.
Jax - Beast u dobrim rukama. Ista situacija kao i kod Irelie.
Yorick - Iako nerfan poprilično, uz dobru team kompoziciju i dalje može dominirat.
Lee Sin - Mehanički skillan igrač nema countera s tim herojem i super zabavan za igrat
Olaf - Brutalan harras sa sjekirom, true dmg, težak snowball heroj protiv ljudi koji ga podcijene (a to se u zadnje vrijeme često događa). I da, ulti koji te u team fightu čini noćnom morom AD Carry igrača.
Renekton - Zabava s njim zagarantirana, jaaako jak early game - mid game, sustain. Lako baitat sa ultijem na tower i pokupit 1-2 killa na početku nakon čega top lane više nema šasne protiv takvog Renektona.
Shen - Shen ko' Shen. Uvijek će biti snažna ninđa
Gangplank - Iako malo igran, još uvijek viable pick. Samo nemoj kupovat Warmog i Atmu na njemu, što je greška kod skoro svih wnb GP igrača.
Riven - Popriličan safe pick te vrlo lako dobije prednost na laneu uz malo protivničke nepažnje.
Nidalee - Ungankable na topu. Harras over 9000.

Što se Kennena tiče, ne igram ga na midu (ne volim mid lane), nego na top i bottom laneu i skoro svaki puta dominiram laneove protiv bilo koga da igram (izuzetak samo Wukong i miš u robotu kojemu se ne mogu sada sjetit ime ). Naravno, igram ga samo na AD.

Onda je tu još i OP above OP Jacyce koji nema countera, ali ne znam kakav je nakon ovog nerfa i Darius koji je po meni sranje heroj te još sada ne kužim zašto ga se ljudi tako boje na top laneu.

Ima još heroja, ali mi trenutno mozak ima blokadu što se LoLa tiče
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
E daaa, Rumble
Mordekaiser samo u jako rijetkim situacijama. Nema gap closera, nema CC, nema escape ability, jako lagan za potpuno ga slomit u early gameu.
Eto, ja se zaj*** i kupio Mordekaisera, i nisam zadovoljan. S ashe i kennenom i garenom sam ljepo se igrao s protivnicima, uvijek u nekom plusu šta se tiče kill/dead, a s mordeom koma.. 5:8, 3:10, 3:3 zadnja 3 meča

Ništa, skupljam dalje pa ću kupovati. Niti sam neznam. Gangplank sam igrao dosta, i super je, jax mi je dosta težak, a kada sam kupovao Mordekaisera, sam se dvoumio između njega i Olafa.

Ali hvala svejedno.

Btw. dodao sam te neki dan (4rchange1), i nisi me prihvatio.. šmrc
Mommistake je offline   Reply With Quote