View Single Post
Staro 26.10.2012., 14:01   #237
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
Acer Aspire 5738ZG Pentium Dual Core T4300 64bit 2.1GHz, 4Gb DDR2, ATI Radeon HD4570, 500Gb HDD...

U 12 mjesecu će biti 3 godine, apsolutno nikakvih problema, radi ko i prvi dan.
Novi je bio 4700kn u to vrijeme dosta hvaljen ovdje na forumu
Evo bas jucer sam se odvazio da ga prvi put otvorim i ocistim prasinu i zamijenim termovodljivu pastu. Kad radi prime 95 temperature se krecu do 50 stupnjeva za procesor i nesto drugo ide do 60, hardware monitor kaze TZS0 i TZS1, mozda grafika....u normalnom radu temperature su 10 do 15 stupnjeva nize.
Vizuano stanje je perfektno jer je gotovo cijelo vrijeme spojen na dodatnu tipkovnicu i mis a osim toga i na monitor :-D ekran ak mu ima vise od 50 sati rada oči dajem.
Koristim ga 95% bez baterije , povremeno ju ubacim da malo radi ali mi hardware monitor kaze da je wear 23%
Izgleda da je nisam bas pravilno skladistio, u pocetku je baterija znala izdrzati i do 4 i pol sata, sad oko 3 do 3 i pol...

Jedino sto me malo smeta je sto mu RAM radi na 333Mhz umjesto 400 otkad sam stavio zadnji bios, sad sto je tomu uzrok neznam, podesiti se u biosu naravno nemoze a nisam htio zbog toga vracati na stari. Jedino mozda probati sa drugim ram modulima...

Jel moze netko procijeniti koliko bi sad vrijedio taj lap, predpostavljam da mi ga se ne isplati prodavati?
Ivan_1 je offline   Reply With Quote