View Single Post
Staro 26.10.2012., 13:08   #118
bad_ri
Registered User
Moj komp

bad_ri's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Da li istovremeno moze raditi 3G na prvom SIM-u i 2G na drugom ?
sim broj 2 radi samo u 2G načinu, dok sim broj 1 radi u kombinaciji2G/3G. u jednom trenutku može raditi samo jedna data opcija, dakle ne mogu obje kartice raditi kao prijenos podataka. prilikom prebacivanja podatkovnog prijenosa na sim broj 2, telefon vas upozori da je moguć samo 2G način rada i da će se transfer usporiti.
ja sam u telefon ubacio tele2 kao glavnu i tmobile kao drugu karticu. probao sam kako rade 2G mreže, i u usporedbi je 2G na t-mobileu bio brži.
3G na tele2 radi pristojno, kad ima signala.
prijenos podataka se naravno prekida za vrijeme poziva, ali negdje sam našao opciju kojoj se određuje prioritet (call ili data), po defaultu je call, inače vas mreža vidi kao zauzete ukoliko se to promijeni.
kad vas netko zove na sim2, a već imate aktivan poziv na sim1, drugom pozivatelju pokazuje zauzeće, baš kao na drugim dual sim telefonima koje sam isprobao (nekoliko samsung modela)

sad sam se sjetio što bi još bilo jako korisno imati na ovakvim telefonima.... malo sam tražio po marketu, ali za sad bezuspješno.... aplikacija koja bi mogla u određeno vrijeme gasiti određenu sim karticu, a opet u drugo vrijeme ju sama upaliti bez da traži pin. recimo korisno za duže trajanje baterije, ja bih gasio službenu sim karticu automatski na kraju radnog vremena, a palio je drugi dan u 8 ujutro..... ako tko zna aplikaciju koja to radi, bilo bi super!

Zadnje izmijenjeno od: bad_ri. 26.10.2012. u 14:01.
bad_ri je offline   Reply With Quote