Samo se vi saginjite, ja neću
Razmaženim gejmerima nikad dosta, imaju stroj koji radi savršeno, i još idu nabrijavat da radi 5-10% brže. Čemu? Ako ti neka igra radi sa 60ak FPSa, nikad nećeš skužit skok na 65-70!
Nadalje, velika većina niti ne igra puno igara, a kupuju vrhunske kartice, pa nek si razmisli tko je koliki gamer ako za karticu da 2500-4000Kn, a u tjedan dana se igra sveukupno par sati? Koliko je to isplativo?
Sve te kartice, inovacije i štatijaznam šta su napravljene da se isprazne džepovi onih koji imaju, dok se ekipa koja se zna zabavljat u igrama još uvijek igra/zabavlja i ne žali što "voze" stare GF4MX/R7500 i sl. jer CoD, UT, CS rade OK.
Demo tehnologije, ništa drugo...koji se vrti samo u dosadnim singleplayer igrama za koje su potrebni takvi strojevi, dok se s druge strane ekipa super zabavlja sa starim kantama u multiplayeru i ne tako tehnički naprednom Call of Duty...no opet, jedan sat CoDa pruža 5 puta više zadovoljstva nego 300 sati Doom3/HL2/FC na full detaljima.
Najžešće provale su mi:
1. Mama ni ne da da idem s vama na LAN jer je skupo plaćeno moje računalo, pa da se ne nosi po selu...
2. Znaš da imam vodeno, i da mi komp baš nije mobilan...
:clap: