25.10.2012., 00:05
|
|
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor coconut
Trebam pomoć. Frendica ima iP3G kupljen u t-mobileu na bonove prije nekoliko godina i ima problem da dobija nekoliko stotina poruka (nisam falio broj!) u sat vremena kako više nema love na kartici, a mob leži na stolu i nitko ga ne dira. Moja pretpostavka je da ima uključen mobilni net koji pokuša nešto skinuti s neta, ali kako nema para ništa od toga pa joj pošalje sms o tome. Kako nisam na 'ti' sa iTunesima (iskreno mislim da je to g**no od programa i svaki put koad ga uključim duboko uzdahnem sjetivši se Droida s kojim radim najobičniji c/p mjuze i ostalog sa moba na komp i obratno), molio bih par odgovora:
1. ako ne uspijem otkriti problem, napravio bi povratak na tvorničke postavke. U tom slučaju, šta joj se sve briše? Jasno mi je da briše kontakte, sms i call log, ali da li briše i fotke? Ima brdo fotki i ne bi željela da joj se obrišu.
2. imam iP4 i iTunes podešen na njega. Mogu li napraviti backup njenog moba na mom iTunesu? Trebam li pritom na nešto posebno pripaziti ili nabaviti (npr. njen AppleID)? Mogu li usput napraviti i update iOS-a na njenom mobu?
3. htjela bi ga otključati, a vidim da se zahtjeva i broj s kojim je kupljen. Kako već ima nekoliko godina od tada, a usput je i selila, nije više sigurna koji broj je bio u pitanju. Može li biti problema kod otključavanja zbog toga?
|
Hmmm... zanimljivo, ja prije tjedan dana otkljucao jedan 3g u t-comu, rekao sam da je mob star 3 godine neznam vise di su mi papiri niti kutija, nisam niti znao broj simpa kartice koji je bio u njemu i lik mi je zapisao imei te sljedeci dan dobio poruku od T-mobile da mi je mob otkljucan, spojio ga na itunese i rijesena stvar...
Neznam jel to do lika na koje naletis u centru ili sto, meni ga otkljucase bez icega, a jedva da i punjac imam za njega 
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
|