View Single Post
Staro 24.10.2012., 23:03   #1712
lllnuclearlll
Registered User

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@nuclear
Čitam i ovo pretvara u živu komediju. Od pojave P4 ( dam se kladiti da imaš ploču Soltek sa SiS čipsetom jer nema mogučnost OC zato je najjeftinija bila. Vrapci na granama znaju da Intelovi čipseti imaju OC ali kvalitetne )
Za osam godina poslije , ajmo tako reći, s1155 bit će najslabiji
Ja mogu reći da si jako debelo neodlučan ( pretpostavljam da si mlad i neiskusan ). Pa zato želiš biti glavni baja u kvartu.
Nhf, ovo nije uvreda.

Ako zbilja želiš stabilan i kvalitetan OC jer za to nema cijenu. Kupi Asus P8Z77-V Wifi ili Deluxicu sa Thunderbolt tehnologijom i napajanje Seasonic SS-860XP. Nadodaj i LN2 pa obaraj rekorde.

Mislim ono, razlike između Asrock i Asusa zbog napona nečeš apsolutno osjetiti ni u igrama niti u bespućima Interneta.

Što se tiće drivera zbog podrške Win 8 i ubrzo će pojaviti. Kako je pojavilo sa Win 7 i bit će tako.
Gle ne planiram se s nikim prepirati, i nisam zbog toga na forumu niti želim biti "glavni baja u kvartu", a vjerojatno sam i stariji od tebe. Eto u kupovini sam novih komponenti i ne planiram skoro uzimati druge, pa što je loše u tome što sam malo proučio to sve i pitao da se ne zeznem i da uzmem za tu cijenu najbolje što mogu, zar tome i ne služi ovaj forum? Ali znam da na svakom postoje ovakvi kao ti koji će to sve popljuvati (jer to je ipak lakše nego pomoći, zar ne?). Ali eto ja sam naučio dosta toga novog što nisam znao i što nebi znao da nisam pitao, stoga hvala kolegama forumašima na pomoći.

Kad te već zanima, kupio sam Intel P865PERL ploču (nema opcije clockanja kao što kažeš da ima svaka) i nije bila baš jeftina, oko 1600kn i P4 Prescott (2.8Ghz) i evo još uvijek kuca kao sat, a izgleda da mi je grafička na izdahu pa stoga i promjena računala (osim naravno starosti i slabih performansi za moderne OS-ove i aplikacije.) I začudo to sve radi na nekakvom napajanju koje sam dobio s jeftinim kučištem već 8 godina.

Zadnje izmijenjeno od: lllnuclearlll. 24.10.2012. u 23:18.
lllnuclearlll je offline