View Single Post
Staro 24.10.2012., 15:20   #1694
lllnuclearlll
Registered User

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
osim kao ja nesto krivo gledam, LXica ima 4 faznu regulaciju, dok m pro ima 8. I nisam rekao da nije dobra, dapace postici ce iste ili vrlo slicne rezultate, al ce biti opterecenija, tj veca struja ce ici kroz pojedinu "fazu" te ce time imati skracen zivotni vijek. + bilo bi zbilja zgodno neke pasivce staviti na regulaciju ili bar cooler za proc puse po ploci.
Ne gledaš krivo jer ja nisam mislio na LX ploču, već na V-LE koja ima isto 8 faza kao i M-PRO. pošto SLI ne planiram ne vidim prednost to što osim CF-a M-PRO podržava i SLI. Samo me zanima još dali su po opcijama overclocka, regulaciji napona V-LE i M-PRO iste ili je M-PRO zaista bolja?

Fata1ity sumnjam da ću uzeti baš zbog Win8 podrške, a to mi je bitno...

Cooler ne planiram uzeti odmah, kao ni grafičku. Radi se o tome da mi trebaju osnovne komponente sada jer mi je crklo staro računalo pa nemam na čemu raditi. Pa ću polako nadograđivati kroz par mjeseci osnovnu konfiguraciju zavisno kako budem stajao s novcem. A sad sam ograničen budgetom od nekih 4000kn za proc, ploču. memoriju i napajanje. Nadam se da je sad jasnije. Ako mATX stvarno nije problem kao što sam mislio, pa uzet ću onda M-PRO...

U svakom slučaju hvala vam svima na informacijama i strpljenju.

Zadnje izmijenjeno od: lllnuclearlll. 24.10.2012. u 15:51.
lllnuclearlll je offline