View Single Post
Staro 24.10.2012., 01:06   #10349
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja ponavljam vec po koji put, ne morate gledati svaki jebeni film koji izade i ugleda svjetlo dana . isto tako ponavljam, ja nema sanse da gledam ikakvu sagu mjeseca, vukodlaka ili pojma nemam cega, jer to nije moj zanr. kao i romanticne komedije, isprdke za mene, jer prezirem takve izmisljotine.

mislim, gledao sam s ove liste Rubber i Brunu. nije niti jedan nesto posebno, ali mi nije niti jedan ispod 3/10. Bruno mi je osobno cak losiji od Rubbera, ali to je samo zato jer osobno volim pogledati takve cudnije filmove i nemam nista protiv njih . citaj - trash........

ono, nitko ne ocekuje da se mora pogledati dva-tri trailera o filmu i malo lurkati i traziti kakav je reziser, glumci itd prije samog upustanja u gledanje, ali stvarno jest tako, zar ne? doslovce gledate i ono sto bi pogledali, i ono sto naide, svakojako smece u vasim ocima jer vas konkretno ne zanima takva tematika.

Burko je offline   Reply With Quote