Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 23.10.2012., 23:45   #4664
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
To sam i ja mislio kad sam igru kupio bio u 5 mjesecu, pa je nakon tri tjedna prodao jer sam dosao na Inferno i stao pred zid, golda nisam imao i dalje nisam mogao a i nije mi se dalo farmat nanovo jer je sve osim Inferna bilo prelagano.

Onda sam nakon desetak dana opet kupio igru pa opet dosao do Inferna i opet jovo nanovo. Igru prodao.

I tako desetak puta (mozda i koji put vise, prestao sam brojati na 7 prodaji).

Ovaj put igram igru iz gusta, ne da brzo dodjem do Inferna nego da vidim sta igra sve ima i sto sve moze, a i nikuda mi se nezuri. Dizem likove u isto vrijeme (svih 5 klasa) , farmam iste mape i dobijam jako dobre dropove. Stvarno jako dobre, evo zadnji (dva legica u istoj sekundi, nema bolje, danas sam dobio 6 Legića ukupno, a tek sam na Normalu):

Golda imam vise nego dosta, zasada, dobri itemi dolaze i dobro se prodaju.

Uglavnom igram s guštom i planiram je igrati duže vrijeme. Makar do patcha 1.0.6

ovi itemi s nižih težina me ne zanimaju jer ih ionako ne mogu iskoristit na infernu ( osim par tipa leoric's ring ), tako da ni nemam potrebu trošit vrijeme na farmanje sto dana normala , niti mi je gušt kad to vrijeme mogu potrošit za farmanje dobrih itema na infernu.

Na auction house ne trošim pare baš ( najskuplje mi je bilo oružje za koje sam dao oko 3 milje i dan danas ga koristim ). SVe ostalo mjenjam kad dobijem bolje na dropu . Imam para da si kupim svu mrak opremu ali će mi to ubit i ono malo zadovoljstva u igri tako da mi se gold samo taloži . Prije sam ga znao prodavat na rmah ali sad cijena svaki dan sve više pada, tako da sad samo čuvam .

Hebiga meni je bila dosadna još od bete ali ajd barem se malo sad popravila s dropovima
klem je offline   Reply With Quote