Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 23.10.2012., 23:31   #4663
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
osobno mi je blesavo uopće koristit mp do inferna, što prije dođem do inferna to ću prije moć dobit bolje iteme, jer ovo sve prije inferna mogu objesit mačku o rep. 4 puta da prelazim isti šit mi je tlaka još sa svim likovima. Na infernu mogu isto uključit mp 10 pa će bit itekak "zabavno" .
Uopće mi nije gušt ispočetka igrat nit planiram skoro krenut s nekom drugom klasom. SVe se vrti ionako samo oko inferna i Auction housea i ajd igrat ću je još uvijek dok god dobijem koju pinkicu ali da mi je zabavna.. nije
To sam i ja mislio kad sam igru kupio bio u 5 mjesecu, pa je nakon tri tjedna prodao jer sam dosao na Inferno i stao pred zid, golda nisam imao i dalje nisam mogao a i nije mi se dalo farmat nanovo jer je sve osim Inferna bilo prelagano.

Onda sam nakon desetak dana opet kupio igru pa opet dosao do Inferna i opet jovo nanovo. Igru prodao.

I tako desetak puta (mozda i koji put vise, prestao sam brojati na 7 prodaji).

Ovaj put igram igru iz gusta, ne da brzo dodjem do Inferna nego da vidim sta igra sve ima i sto sve moze, a i nikuda mi se nezuri. Dizem likove u isto vrijeme (svih 5 klasa) , farmam iste mape i dobijam jako dobre dropove. Stvarno jako dobre, evo zadnji (dva legica u istoj sekundi, nema bolje, danas sam dobio 6 Legića ukupno, a tek sam na Normalu):

Golda imam vise nego dosta, zasada, dobri itemi dolaze i dobro se prodaju.

Uglavnom igram s guštom i planiram je igrati duže vrijeme. Makar do patcha 1.0.6