u čovječe dirnuo sam u gnjezdo droida

nemojte biti agresivni, samo diskutiramo.
A sad ću vam ja napisati svoja stajališta o tim nedostatcima:
prvo i osnovno multitasking: jedini minus multitaskinga na wp je nefunkcioniranje voip aplikacija, one jednostavno ne rade. to je ujedno i jedina stvar koju ja tražim od wp8. posjedujem kao i mnogi ovdje android tablet, na njemu voip radi savršeno, ali činjenica je da ga skoro nikad ne koristim, tako da ga želim imati ali ni sam ne znam zašto. OGROMNA prednost ovog multitaskinga u odnosu sa androidom je ta što mene čisto zaboli koja mi aplikacija radi a koja ne, koliko imam slobodnog rama i tako dalje, mob se brine o tome da ja ne moram, dok na ics-u ako malo ne paziš u task manageru će ti ostati 20 aplikacija a tab se neće htjeti ni restartati koliko će biti opterećen (pričam sve iz iskustva, moj prestigio iako nije samsung ima 512mb rama kao i nokia i bože sačuvaj što je dobar xD )
2. dodatna memorija. istina na wp7 nema sd kartica niti sličnih opcija, ali meni kao jednom neat freaku to ne treba, ja ne mogu trpiti da mi na mobu stoji sva kolekcija glazbe koju ne slušam tako da sa sobom nosim samo što mi treba. što se tiče syncanja android korisnici očito nisu ni svjesni prednosti, zune sw radi savršeno dobro te sve što trebam napraviti je odrediti glazbu koju želim syncati i ona se prebaci ota dok se mob puni preko noći, nikakvi kablovi nikakav neuredni kopi pejst. (za android još nisam našao kvalitetan sync program, ako netko zna nek javi)
3. ext. memory - na android tabu jedino di to koristim je kod kopiranja apk fajlova na tab, istina wp ne može sajdloadati ali mi niti ne treba.
4. c/p ima i radi.
i na poslijetku, garmin koristi nokijine karte za navigaciju, a ja nokia drive imam for free

slaba mi je tu hirošima, više mi djeluje kao pearl harbour
a sad ću vam navesti još jedan minus droida koji wp rastura samo tako- dizajn.
uzmite ics tab, bilo koji, vanilla, i pogledajte youtube widget i photo slideshow widget. u biti su na istom principu i ekipa u googleu se nije mogla sjetiti da ih naprave iste veličine. mislim stvarno. i nejednake ikone itd itd. cijeli o.s. izgleda kao rad 100 dizajnera s raznih strana svijeta koji su eto slučajno imali slične boje na raspolaganju i to je to, poljepljeno sve skupa pa nek drži. meni se to iskreno gadi, jedva čekam nabaviti neki surface ili slično.
žao mi je što oftopičarimo ali je očito neizbježno. Mir s vama....
edit: i da, screen shot??? kome to treba na mobitelu pobogu, na tabu to imam oduvijek i nikad ali nikad mi nije palo na pamet, e, ovo bi mogao slikati... gluposti, pričate gluposti.