Evo reg sam se samo zato da vam kazem nesto o mobitelu jer vidim da vas je dosta na granici da ga i kupi
Ja sam ga prije 2 dana kupio, bilo me malo strah kako ce to sve biti za takomalu cijenu i jos nova firma.. Ali sam jako zadovoljan mobitelom, pokrece igre tipa temple run, subway surfers i slicno bez imalo laga.. Kamera ima autofokus i kada skuzite malo kako kamera radi slike su jako dobre.. Jedino sta me zeza je malo spor internet, zapravo to nisam bas niti siguran jel do mobitela ili do mene posto jos nisam sve skuzio oko prebacivanja 2g 3g i slicno.. Baterija izdrzi cijeli dan bez punjena s tim da 1 i pol h igram igre, i jos toliko surfam netom..
ekran je jako dobar, osjetljiv je. mobitel je lagan sto je jako dobro.
Cijeli je od plastike, ne bih bas volio da mi ispane jer ne izgleda previse cvrst haha
ali ne bi trebao nakon nekog vremena poceti krckati jer je sve sastavljeno iz 2,3 velika komada koja jako dobro upadaju jedan u drugog...
Wi Fi ima jaci domet nego moj laptop, surfanje netom dok si spojen na wi fi je jako brzo..
prednja kamera je onako cisto ako zatreba nije nesto extra ali nije ni bas smece..
sve u svemu, nije mi zao sto sam ga kupio!!