View Single Post
Staro 23.10.2012., 19:01   #159
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor the.elles.d Pregled postova
lol Koji postotak korisnika to treba? Ovi moji doma niti ne znaju što bi s tim. Dobro dođe programerima, ali ostatak populacije sasvim ugodno može živjeti i bez toga...
pa to ima...
Jedan iPhone, 2 androida i jedan WP7.5 i još mi nije palo na pamet prebacivati podatke preko kartica. U doba wirelessa i cloud spremanja podataka, sad bi trebao mikro sd karticama baratati...
Da, baš su osnovne...
U doba wirelessa i clouda negdje gdje je idealna pokrivenost 3g signalom, osim ako ekipa poput tebe smatra da je zagreb centar svijeta? Aludiram na to da je bez obzira na strašno reklamiranje vipa i tmobilea da je hr pokrivena 100% signalom, što je notorna i bezobrazna laž. Dakle, cloud je beskoristan ono, poprilično, nama, potlačenim i nebitnim Hrvatima koji ne živimo u velegradovima koji imaju (ili pak nemaju) 100% svagdje dostupan wireless ap ili 3g signal.... Ja ipak više vjerujem kad imam nešto pohranjeno i na lapu i na kompu i na ext. disku
Postotak korisnika kojima ne treba screenshot ti procjenjuješ ili imaš konkretne podatke? Da mi je samo znati kakve veze imaju programeri sa uzimanjem ss-a iz nekog appa, igre ili sl. na mobitelu
Copy paste ima u wp7 od kada točno? (znam da ima, to je bio MAJOR UPDATE kad su ga uveli).
Nisi nikad spojio mobitel na računalo da bi nešto prebacio? Extra. Radije imaš instaliran itunes, zune, i još 100 programa na računalu? Dođeš kod nekog hoćeš si nešto prebacit s njegovog računala na mob, čovjeku puko net, ti nemaš 3g signala, on nema ni itunes ni zune ni ništa, šta ćeš onda? Nosit 3 mob u džepu, android ili toliko osporavan symbian u džepu pa se spojit ko čovjek i prebacit to
S kim se ja uopće upuštam u raspravu....