View Single Post
Staro 23.10.2012., 17:56   #156
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor ogy_dogy Pregled postova
ah da, symbian je bio tako superioran, baš je nejasno zašto ga je nokia napustila. lol ma o čemu vi pričate?? kakav polu proizvod? ne budite smiješni. android ima veliku većinu tržišta ne zbog svojih basnoslovnih funkcija niti flagship uređaja, nego zbog uređaja poput low end lga sonya i ostalih, koji su navodno smartphoneovi po niskoj cijeni, a ja bi radije uzeo ashu koja znam da radi glatko nego mobitel koji moram rootati, snimiti neki custom rom i onda se nadati da ga ne brickam a da radi kako treba?? to je proizvod? a nemojte da počnem o flagshipovima, koji su minoran postotak u količini androida, koji koštaju kao kakav laptop i kojima se na browser testu browser sruši. neki ljudi poput mene istina ne trebaju sve funkcije svijeta, ali žele da im mobitel radi fluidno, da je stabilan i da povremeno može i uspostaviti koji poziv, tu iphone rastura (iako ne volim apple ali svaka im čast), wp se trudi, a android puši na veliko. tu wp8 ima priliku pokazati što je smartphone.
Ma o čemu ti čovječe pričaš? Daj mi adresu od svog dobavljača da i ja probam malo....

Pričamo o OSNOVNIM stvarima za svakodnevno normalno korištenje mobitela, tipa uzimanje screenshota trenutnog prikaza na mobu, najobičniji copy paste, najnormalnije spajanje mobitela kao ext. diska na računalo bez ikakvih instalacija popratnih mutavih aplikacija, najnormalniji utor za sd karticu na kojoj držim 'svoje stvari' da je mogu stavit u komp kad me je volja, u drugi mob, bilo kuda.
Pa to su banalnosti koje taj 'savršeno fluidni' os nije imao do sada. Helou. Ne pričamo o nuklearnoj fiziji, nego o mobitelu i banalninm stvarima koje jedan smartphone danas MORA podržavati. Pa jel vama freakin fanaticima jedini ispravni argument za nešto što vi idealizirate fluidnost os-a? Lame.
Što se tiče symbiana, to je i dalje jedan vrhunski mobile os, pa na mobitelima starim 2-3-4 godine multitasking radi vrhunski i to pravi multitasking, em znam koji app je ostao otvoren em je on uistinu pokrenut kad se vratim nazad u taj app, imaju utore za micro sd, imaju mogućnost da u pet minuta instaliraš npr punokrvnu Garmin navigaciju gore, IMAJU SVE.
Daj malo ekipa spustite se pojedinci na zemlju i kad nešto grčevito (da se ne izrazim bezobraznije) branite, ARGUMENTIRAJTE to kako treba.
Ovako ispadate ovce.