View Single Post
Staro 04.11.2002., 16:44   #16
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by gpremec
Osobno mi mnogo znaci sam izgled mobitela, i ne dolazi mi u obzir kupiti mobitel koji mi se ne svidja (izgledom), ma koliko on dobar i/ili jeftin bio. Jedini mobiteli koji mi se svidjaju su: Nokia 3210, Siemens S35, Nokia 6210 (uz 3210 apsolutno najkvalitetnija tipkovnica) i Nokia 6310. Kako se 3210 nije proizvodio vec neko vrijeme, a 6210 i 6310 su mi bili preskupi, uzeo sam Siemens S35i. Malo mi je premali za moju ruchetinu, ali radi, i nije mi odvratan kada ga pogledam.
ma s35 je lijep ali mobitel je za drek...imam ga vec 4 mjeseca...uzas...

prvo tipke su katastrofa...stisnes 4 puta nekad primi 3 a nekad 5...meniji su ocaj...baterija od 700mah traje mi jedva dva dana a nije bas da koristim nes ludo jako mob...organizer wannabe da ne komentiram ..netko me nazove s neupisanog broja pa ga ja upisem u mob a u received calls i dalje pise broj a ne ime...

da ne priocam o tome da ako netko ima doma i na mobitelu isti broj da ako me zove s oba broja pise mi jedno od imena..tipa uvijek xy doma a ne xy 091 ak zove s moba..

imao sam alcatel one touch easy pa view pa 701....701 je zakon mob samo kaj je lomljiv do jaja...meni je 3 puta pao i neradi...

svi ishvalili s35 je zakon ovo ono...drek...da imam para kupio bih odmah drugi...bilo koji drugi...
msvrtan je offline   Reply With Quote