Citiraj:
Autor coconut
Metro u najnovijem katalogu nudi model NP300E5X-A01RS sa 4g. garancije za 3.749kn. Akcija traje 25.10.-07.11.
|
Uzeo sam ja upravo taj model prošle srijede (u metrou). Do sad samo pohvale ... brz, hladan i nečujan

Čak i ova integrirana grafa (HD4000) daje više nego kaj sam očekival - istina, isprobal sam samo na Call of Duty 2 multiplayeru i imam preko 200fpsa. Sasvim solidno za integrušu, vjerujem da bi se i ove novije dale odigrat do nekih 50ak fpsa - javim kad isprobam.
Jedina zamjerka do sad je ova plastika u donjem dijelu oko touchpada, djeluje mi dosta 'jeftino', ali to nije toliko važno. Tipkovnica je super. Idealno bi bilo kad bi ekran imao malo veću rezoluciju.
P.S. Malo me zabrinjavalo prilikom popunjavanja obrasca za produljenu garanciju koji broj računa upisati (metro računi imaju neke čudne i dugačke oznake). Nakon malo guglanja pronašao sam neku prošlu nagradnu igru gdje piše " ...telefaksa, e-mail, potpuni trinaesteroznamenkasti broj koji se nalazi na prednjoj strani METRO-kartice za kupce te točan i potpuni petnaesteroznamenkasti broj računa - primjer:
0/0(010)0026/022220, ..."
Iz ovog ispada da treba upisati petnaesteroznamenkasti broj kao broj računa (makar ima još nekih dodatnih brojeva pa je dosta zbunjujuće sve to).