Citiraj:
Autor cuks
Cim nema niti jedne biciklisticke staze na Sljemenu onda nemojte ocekivati da ce napraviti nosace za bicikle na busevima, zicari, kojecemu.
|
i imaš zatvoreni krug jer ovi čekaju staze, a drugi čekaju prvi prijevoz... klasika hrvatska.. nitko ne kreće od sebe, niti itko kreće prvi nego čekaju da se nešto pokrene iz vedra neba... ili da dođu slovenci/austrijanci (dodaj po želji) i da "nam naprave"...
Citiraj:
Autor dario12
To se ne piše ZET-u već Holdingu ili direktno gradonačelniku. Ali opet, to treba napraviti na malo drugačiji, bolji ili formalniji način. Neku vrstu pravog dopisa sa argumentima itd....Nema ništa od običnog dopisa tipa treba nam to jer mislimo da je to dobro. Ako ih nekako uvjerimo da bi gradnjom biciklističkih staza grad Zg profitirao (zbog razno raznih stvari) onda mislim da bi i moglo proči. Na kraju krajeva, vjerujte mi da ni EU fondovi se ne odobravaju samo tako. Trebaš imati neku profitability studiju/elaborat. Biciklističke staze donose više turista, bajkera, događanja, prvenstva, sponzora, itd......a sve to donosi više novaca.
|
imaju zatrpane inboxe i ne dostavlja poruku.
kao što sam rekao, ja sam bar probao. A da sam napisao " e brate, trebaju nam nosači jer su dobri."- nisam ! odgovor sam dobio u roku 10 minuta.
ako treba napraviti bolji pristup, studiju i štogod... napravi, pa kritiziraj sebe i sve ostale.
nisu ni oni blentavi da ne mogu povezati dva sa dva, nego je njima i ovako preeedobro i za nula love izvlače bogatstva i dokle god ostane njima tako, ostat će i nama ovako.
i ja čekam peru da ošiša svoj dio živice da ja mogu pošišati svoj. on čeka mene, a živica raste iz dana u dan i iz dana u dan je situacija gora.
e, ja ne čekam, niti pitam.