View Single Post
Staro 22.10.2012., 09:00   #17
ivo_k
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Znači, dok dođe k nama bit će i 700$, a za te novce kupiš lap koji je HW-om moćniji od te malopotrošačke igračkice barem za 3X, vrti ono što ljudi najbolje znaju koristiti, čak i od iste marke proizvođača.

Ovo drugo je baš sweet, ali npr. moja malenkost nije pravna osoba. Kao ni mnogi drugi, pa mi to znači k'o u Kragujevcu "Hvaljen Isus".

Po čemu točno rastura? Otvaranju Google welcome screena? Mislim, uglavnom jedino to i radi od ovog ostalog što radi konkurencija.

Škole i fakulteti su već dovoljno love izbili radnom narodu kroz proračun iz usta, nek' si nađu bolje neku korisniju zabavu za traćenje vremena i novaca od toga.
u UK je 400 funti, znaci manje od 4000kn.
za taj novac dobis kvalitativno puno losiji "klasicni" laptop, koji nije hardverski uopce mocniji, tezi je, baterija mu puno krace traje i zahtijeva zajebanciju oko administracije.

a vrti - vidi cuda, chrome, sto vrtis vecinu vremena i na klasicnom laptopu.
ako nisi programer, dizajner, gamer - drugo ti i ne treba.
to je prijenosno racunalo zaboga, ne radna stanica.

sto se tice skolstva, to sam spomenuo jer su bas chromebookovi u SAD-u popularni u skolama i fakultetima, s idejom da svaki ucenik/student ima racunalo i google appse, a ne kod nas s idejama o tabletima koje ne bi papina kasa isfinancirala.

uglavnom, ovo nece u dogledno vrijeme doci kod nas, ako ikada i dodje.
tko ima priliku neka isproba vani pa ce vidjeti sto je pravi netbook
ivo_k je offline   Reply With Quote